Logo Veendam
Ontwerpbestemmingsplan verlegging gasleiding N33

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘verlegging gasleiding N33’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt in het gemeentehuis. Dit ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Inzage

Het ontwerp met bijbehorende stukken is van 18 april 2012 tot 29 mei 2012 in te zien tijdens openingstijden van het gemeentehuis. De bekendmaking en het ontwerpbestemmingsplan zijn ook digitaal terug te vinden op www.veendam.nl bij het kopje `Actueel’ onder ‘Bekendmakingen’. Het ontwerpbestemmingsplan is met bijbehorende stukken ook te raadplegen via  de landelijke internetpagina www.ruimtelijkeplannen.nl.

Plan

Het plan heeft betrekking op het verleggen van de aanwezige gasleiding langs de Drieborghweg in verband met de voorgenomen verdubbeling van de N33. Het nieuwe tracé is gelegen binnen het bestemmingsplan Bedrijventerreinen en het bestemmingsplan Buitengebied. Beide bestemmingsplannen dienen te worden herzien voor het tracé om de verlegging van de gasleiding mogelijk te maken.

Zienswijze

Tot 29 mei 2012 kan iedereen schriftelijk bij de raad van de gemeente Veendam zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Zienswijzen kunnen ook mondeling worden ingebracht. Mcht u van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken.

Naar boven