Logo Gouda
Vaststelling projectbesluit/bouwvergunning Turfmarkt 110a

Burgemeester en Wethouders van Gouda hebben op 20 maart 2012 het projectbesluit /bouwvergunning Turfmarkt 110a vastgesteld/verleend. Dit besluit maakt de verbouw/gebruik van een het bestaande pand tot woning mogelijk.

Het projectbesluit/bouwvergunning ligt met ingang van 19 april 2012 tot en met 30 mei 2012 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage:

Tegen het besluit kan van 20 april tot en met 31 mei 2012 door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat:

  • voor degenen, die tijdig hun zienswijze bij het college naar voren hebben ingebracht;

  • voor degenen, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij het college naar voren hebben gebracht.

Indien u van mening bent dat er een spoedeisend belang is om het besluit niet in werking te laten treden, kunt u de Voorzieningenrechter van de Rechtbank om het treffen van een voorlopige voorziening verzoeken.

Het vaststellingsbesluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Is op dat moment nog niet beslist over een verzoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Mocht u nog vragen hebben over het projectbesluit, kunt u contact opnemen met de heer B. van Oosten, bereikbaar onder nummer 0182-588242.

Gouda, 18 april 2012

Naar boven