Logo Sint-Oedenrode
Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Vakantiepark Boschvoort’

Burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode maken op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn om een bestemmingsplan op te stellen voor de realisering van een vakantiepark als uitbreiding van de bestaande recreatiebestemming aan de Koeveringsedijk 5 in Sint-Oedenrode. De naam van het op te stellen bestemmingsplan is ‘Vakantiepark Boschvoort’.

Het ‘Vakantiepark Boschvoort’ bestaat uit 11 dubbele vakantiebungalows, en 4 enkele vakantiebungalows, een grasveld voor 17 toeristische standplaatsen voor tenten, campers of caravans, een parkeerterrein voor het parkeren van 49 auto’s, facilitaire gebouwen, zoals entree, receptie, campingwinkel, kantine en kinderboerderij met een totale oppervlakte van ongeveer 500 m². Tussen de facilitaire gebouwen en het veld voor tenten, campers en caravans een recreatieve zone voor een speelveld, een zwembad en een kinderboerderij en een schuur met een oppervlakte van 150 m² voor de opslag van materialen en machines voor onderhoud.

Tegen het voornemen om het voornoemde bestemmingsplan voor te bereiden en in procedure te brengen kunt u in deze fase geen zienswijzen indienen. Over dit voornemen wordt geen advies gevraagd aan een onafhankelijke instantie. Ook worden er geen stukken ter inzage gelegd.

Het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan met alle daarbij behorende stukken zal wel in het kader van de procedure zoals beschreven in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage worden gelegd. Vanaf dat moment kan eenieder, (naar eigen keuze) mondeling en/of schriftelijk zienswijzen bij de gemeenteraad indienen.

De start van deze procedure zal via de gebruikelijke wijze bekend worden gemaakt in Midden-Brabant, de Staatscourant en via de gemeentelijke website en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft over dit voornemen, dan kunt u contact opnemen met de heer J. den Otter van het team Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0413-481337.

Naar boven