Logo Rucphen
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Sport- en Vrijetijdscentrum, De Vijfsprong, Skidôme Rucphen’

Het college van burgemeester en wethouders van Rucphen maakt bekend dat in de vergadering van 7 februari 2012 het wijzigingsplan ‘Sport- en Vrijetijdscentrum, De Vijfsprong, Skidôme Rucphen’ is vastgesteld.

De wijziging heeft betrekking op de locatie Baanvelden 13 te Rucphen, kadastraal bekend als gemeente Rucphen, sectie D, nummer 7378. De wijziging houdt in dat het bestemmingsvlak ter plaatse van de beoogde uitbreiding voor een bowlingbaan en restaurant met 3 meter wordt vergroot en de voorgeschreven minimale bouwhoogte van 9 meter naar 3 meter wordt verlaagd.

Het wijzigingplan ligt met ingang van 19 april 2012 gedurende zes weken tijdens kantooruren bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis ter inzage. Het plan kan ook worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Hiervoor kan de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0840.2581S0012.DEF1 worden gebruikt.

Gedurende de termijn van ter inzage bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij:

de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Deze mogelijkheid staat alleen open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het wijzigingsplan hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Rucphen, 18 april 2012

Naar boven