Logo Gouda
Ter inzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Spoorzone midden en oost – parkeergarage C1 oost’

Burgemeester en wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Spoorzone midden en oost- parkeergarage C1 oost’ ter inzage leggen. Het plangebied maakt onderdeel uit van de ontwikkelingslocatie Spoorzone. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van een parkeergarage in de hoek van de spoorlijn Rotterdam-Utrecht en de Spoorstraat.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Spoorzone midden en oost- parkeergarage C1 oost’ met kenmerk NL.IMRO.0513.1306BPspzC1opark-OB01 en de daarbij behorende stukken liggen van 19 april en met 30 mei voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo/?planidn= NL.IMRO.0513.1306BPspzC1opark-OB01

  • digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen, onder overzicht;

  • op papier tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda.

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeenteraad, ter attentie van de afdeling Ruimtelijk beleid & Advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer D. Wissel, telefoonnummer: 0182-588626 of mail.

Gouda, 18 april 2012

Naar boven