Logo Zijpe
Ontwerpbesluit wijzigingsplan Prévinaireweg 3 te Callantsoog

  • Prévinaireweg 3 te Callantsoog: het wijzigen van de bestemming ‘Recreatie – Recreatiewoning’ in de bestemmingen ‘Tuin’ en ‘Wonen’ ten behoeve het geheel oprichten van een woonhuis en bijgebouw.

Omdat het verzoek in strijd is met het geldende bestemmingsplan kan medewerking alleen worden verleend met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid uit artikel 36 lid 1 sub c van het bestemmingsplan ‘Petten, ’t Zand, Callantsoog en Groote Keeten’ en artikel 3.6, lid 1 onder a van de Wro.

Het ontwerp van het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen, op grond van artikel 3.9a Wro, vanaf 19 april 2012 gedurende 6 weken tijdens werkdagen van 8.30–12.30 uur voor eenieder ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis en zijn ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl onder het kopje gemeente, beleid en plannen, sub plannen.

Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen indienen omtrent het ontwerp. De termijn van terinzageligging bedraagt zes weken en begint op de dag na bekendmaking. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Zijpe, Postbus 5, 1750 AA Schagerbrug. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Wonen, tel (0224) 574100.

Naar boven