Logo Terschelling
Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan West – Terschelling – Dennenweg (Brede School)

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de locatie van de Prinses Margrietschool en sportzaal aan de Dennenweg in West – Terschelling. Er wordt geen gelegenheid geboden zienswijzen omtrent het voornemen naar voren te brengen.

Gelet op artikel 3.1.1. Bro wordt overleg gevoerd met het bestuur van het waterschap en met de diensten van provincie en Rijk die betrokken zijn bij de zorg voor de ruimtelijke ordening of belast zijn met de behartiging van belangen welke in het plan in het geding zijn.

Het concept ontwerpbestemmingsplan en het concept van het ontwerpbeeldkwaliteitsplan liggen met ingang van dinsdag 30 april 2012 ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis en kunnen ook worden geraadpleegd via de website www.terschelling.nl. Op 8 mei worden beide concept ontwerpplannen behandeld in de raadscommissie. U kunt deze vergadering bijwonen. De vergadering begint om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbeeldkwaliteitsplan worden naar verwachting in mei of juni 2012 ter inzage gelegd. Op dat moment kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht.

Naar boven