Logo Hollands Kroon
Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan ‘Agriport A7, deelgebied A2W’

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders

Grondslag: Artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening

Onderwerp: Wijzigingsplan Uitbreiding Agriport A7, deelgebied A2W

Plangebied: Het plangebied bestaat uit percelen gelegen in het gebied begrensd door aan de oostzijde de bestaande glastuinbouwlocatie, de zuidzijde de Tussenweg, de westzijde de Flevoweg en de noordzijde de Tussentocht.

Doel plan: Wijzigen plangebied van agrarisch naar agrarisch-glastuinbouw

Ter inzage

U kunt het wijzigingsplan van 18 april 2012 tot en met 30 mei 2012 inzien tijdens openingstijden in het gemeentekantoor in MFA De Ontmoeting. Adres: de Verwachting 1, 1761 VM in Anna Paulowna. Wilt u meer informatie? Maak dan telefonisch een afspraak via telefoonnummer 088-321 5000. De stukken zijn ook in te zien op www.hollandskroon.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep indienen

Gedurende de inzagetermijn hebben de volgende personen de mogelijkheid om beroep in te stellen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt (of die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest);

  • belanghebbenden die geen zienswijze tegen het ontwerp hebben kenbaar gemaakt, maar die willen opkomen tegen de wijziging die het college bij de vaststelling heeft aangebracht.

Stuur uw beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Voor het in behandeling nemen van het beroep bent u griffierecht verschuldigd. Dit zijn soms aanzienlijke bedragen, kijkt u eerst voor informatie op www.rechtspraak.nl bij ‘griffierecht bestuursrecht’.

Voorlopige voorziening

Het plan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Om te voorkomen dat er door dat geldige besluit een onomkeerbare situatie ontstaat, kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan. Wordt dit verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het plan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Stuur uw verzoek naar de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Voor het in behandeling nemen van dit verzoek bent u griffierecht verschuldigd. Dit zijn soms aanzienlijke bedragen, kijkt u eerst voor informatie op www.rechtspraak.nl bij ‘griffierecht bestuursrecht’.

Naar boven