Logo Menterwolde
Verlening omgevingsvergunning t.b.v. bouw en afwijking bestemmingsplan (Borgercompagniesterweg 37, Borgercompagnie)

Burgemeester en wethouders van Menterwolde maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend. Zij verlenen, overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning voor het uitbreiden van een varkenstal, op het perceel Borgercompagniesterweg 37 te Borgercompagnie. De ontwerp-omgevingsvergunning heeft vanaf 16 februari 2012, 6 weken lang ter inzage gelegen. Tijdens deze periode zijn er geen zienswijzen ingediend.

Korte beschrijving beoogde ontwikkeling

Het plan valt binnen het bestemmingsplan ‘Buitengebied Muntendam’ en omvat een overschrijding van ong. 5 meter in noordelijke richting van een reeds bestaande bouwvlak. Het gebruik is niet in strijd met het bestemmingsplan.

Waar kunt u het plan inzien?

U kunt de stukken tijdens werkdagen inzien in kamer 203 van het gemeentehuis, Kerkstraat 2 te Muntendam of kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.menterwolde.nl.

Beroep

Op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht kan binnen zes weken na de datum van publicatie van dit besluit een beroepschrift worden ingediend door: belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Beroep kan worden ingediend bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 150 te 9700 AD Groningen.Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener

  • b. de dagtekening

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht

  • d. de gronden van het beroep

Indien u beroep hebt ingesteld, indien onverwijlde spoed dat vereist, het eveneens mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de president van de hiervoor genoemde rechtbank.

Naar boven