Logo Horst aan de Maas
Wijziging bestemmingsplan ‘Kern Sevenum’ ex artikel 3.6, lid 1, sub a Wro

Het college van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maakt bekend dat er een ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Kern Sevenum’ ter inzage ligt voor:

  • De wijziging van de bestemming ‘Ambachtelijke en verzorgende bedrijven B(a)’ in de bestemming ‘Woondoeleinden’ op het perceel kadastraal bekend gemeente Sevenum, sectie L, nummer 789, plaatselijk bekend Dorperweiden 83 te Sevenum.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a Wet ruimtelijke ordening het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Kern Sevenum’ te wijzigen zodat het aldaar gelegen bedrijfspand kan worden verbouwd tot een burgerwoning.

Het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Kern Sevenum’ ligt met ingang van vrijdag 20 april 2012 conform afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht gedurende een periode van zes weken voor een ieder tijdens de kantooruren ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst. Gedurende deze termijn van zes weken kunnen belanghebbenden tegen het ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas. Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.2.1 Besluit ruimtelijke ordening kan het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Kern Sevenum’ ook worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl.

Horst, 19 april 2012

Naar boven