Logo Valkenswaard
Ontwerpbestemmingsplan ‘Leenderweg 72–74’

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Leenderweg 72–74 met ingang van 19 april 2012 gedurende zes weken voor eenieder gepubliceerd wordt via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een locatie in het oosten van Valkenswaard. Op deze locatie zijn woningen, een winkel, een grillroom, garageboxen en bergingen aanwezig. De bebouwing op de locatie is deels verouderd en zal grotendeels worden gesloopt. Alleen de garageboxen ten zuiden van het plangebied worden behouden. Op de locatie is ruimte voor 11 appartementen en 2 bedrijfsunits voor magazijnen en de daarbij behorende parkeerruimte.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 19 april tot en met 30 mei 2012 ter inzage in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15. De stukken liggen tevens ter inzage in de leeszaal van de openbare bibliotheek aan De Hofnar 12, het dorpshuis in Borkel en Schaft, Dorpsstraat 55 en in ontmoetingscentrum De Belleman in Dommelen, Bruninckxdal 2.

De stukken zijn vanaf 19 april 2012 ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl. De digitale versie gaat vanaf 1 januari 2010 boven de analoge versie, aan de analoge versie kunnen geen rechten worden ontleend.

Zienswijze

Tijdens de ter inzagelegging van zes weken is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze naar voren te brengen bij de gemeenteraad aan de gemeente Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het team ROE, ruimtelijke ontwikkeling en economie, bereikbaar via telefoonnummer (040) 208 36 65.

Valkenswaard, 18 april 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, de secretaris, R.F.W. van Eijck.

De burgemeester, A.B.A.M. Ederveen.

Naar boven