Logo Utrechtse Heuvelrug
Ontwerpomgevingsvergunning ‘Sporthal SGM’

De ontwerpomgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat met ingang van 13 april 2012 gedurende zes weken de ontwerpomgevingsvergunning voor de bouw van een sporthal bij Scholengemeenschap Maarsbergen (Woudenbergseweg 22a te Maarsbergen) en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt deze ontwerpomgevingsvergunning in?

De ontwerpomgevingsvergunning maakt het mogelijk om op en bij de locatie van de huidige sportvoorziening van de scholengemeenschap een nieuw sporthal te realiseren.

Hoe kunt u de ontwerpvergunning inzien of raadplegen?

U kunt de ontwerpomgevingsvergunning inzien in de Gemeentewinkel, Cultuurhuis Het Pléiade, Kerkplein 2 te Doorn tijdens de openingsuren. Tevens is het plan digitaal te raadplegen via www.heuvelrug.nl. Een andere mogelijkheid is via www.ruimtelijkeplannen.nl . Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u de ontwerpomgevingsvergunning kan oproepen door het invullen van het adres of de naam van de omgevingsvergunning.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder een zienswijze, naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling maar niet per email, indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn, met vermelding van het onderwerp: ‘Zienswijze ontwerpomgevingsvergunning sporthal SGM’.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen verzoeken wij u vóór 13 mei 2012 contact op te nemen met de heer A.L. Buteyn van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, telefoon 0343 56 56 00.

Naar boven