Logo Groesbeek
Vaststelling bestemmingsplan Wylerbaan 2

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘Wylerbaan 2’ is vastgesteld. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan inzien bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 in Groesbeek.

Het bestemmingsplan omvat het perceel, kadastraal bekend gemeente Groesbeek, sectie I, nummer 3640, en plaatselijk bekend Wylerbaan 2 in Groesbeek. Het bestemmingsplan maakt splitsing van de bestaande woning op het perceel en het uitbreiden daarvan ten behoeve van inwoning mogelijk.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan bij besluit van 5 april 2012 ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ter inzage gelegen hebbende ontwerpbestemmingsplan. Gelijktijdig heeft de raad besloten geen exploitatieplan als bedoeld in artikel 6.12 Wro vast te stellen.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 18 april 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 in Groesbeek. Het Omgevingsloket is op werkdagen geopend tussen 09.00 uur en 12.00 uur en op maandagavond tussen 18.00 uur tot 19.00 uur. Wanneer inzage is gewenst buiten de genoemde kantooruren, dan kan contact worden opgenomen met de heer D. van Kessel van de afdeling Ruimte en Welzijn, op telefoonnummer 024-39 96 196. Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.BPWylerbaan2-VSG1.

Reageren

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar gemaakt heeft bij de raad, of een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat geweest is tijdig een zienswijze kenbaar te maken, kan gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt daags na afloop van de hierboven vermelde beroepstermijn in werking. Binnen de beroepstermijn kan, indien beroep is ingesteld, tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het vaststellingsbesluit niet in werking treedt voordat op het beroep is beslist.

Voor het in behandeling nemen van een beroepsschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd. Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer D. van Kessel van de afdeling Ruimte en Welzijn, op telefoonnummer 024-39 96 196.

Naar boven