Logo Woudenberg
Vaststelling bestemmingsplannen Woudenberg Dorp 2011 en bestemmingsplan Woudenberg Dorp 2008 – 1e herziening

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat de gemeenteraad op 22 maart 2012 de bestemmingsplannen ‘Woudenberg Dorp 2011 en bestemmingsplan Woudenberg Dorp 2008 – 1e herziening’ gewijzigd heeft vastgesteld. De bestemmingsplannen liggen van 18 april 2012 tot en met 29 mei 2012 ter inzage.

Toelichting

Beide bestemmingsplannen repareren het bestemmingsplan Woudenberg Dorp, zoals dit is vastgesteld in 2008, op onderdelen. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplannen zijn bij de vaststelling wijzigingen aangebracht in het bestemmingsplan. Deze wijzigingen komen voort uit ambtshalve constateringen en een ingediende zienswijze.

Ter inzage

De vastgestelde bestemmingsplannen liggen, met de daarbij behorende stukken, vanaf 18 april 2012 zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg en zijn tevens beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.woudenberg.eu). Het bestemmingsplan Woudenberg Dorp 2011 is tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over de ontwerpbestemmingsplannen bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen tijdens de inzage termijn schriftelijk beroep instellen.

Dit beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven