Logo Boarnsterhim
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Fricoweg 39 te Wergea’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat de gemeenteraad op 3 april 2012 heeft besloten het bestemmingsplan ‘Fricoweg 39 te Wergea’ vast te stellen. Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 18 april 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te raadplegen via: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.BPFricoweg39WergeaVA01

Met het bestemmingsplan wordt voorzien in de voorzien in het vergroten van een bedrijfsgebouw door de tussenruimte tussen het bestaande bedrijfsgebouw en het naastgelegen bedrijvencomplex te bouwen. Deze uitbreiding is nodig omdat het oude bedrijfsgebouw te klein is.

Het perceel is plaatselijk bekend als Fricoweg 39, 9005 PC te Wergea, kadastraal bekend gemeente Warga04, sectie A, nummer 4739.

Gedurende de genoemde termijn kan tegen dit besluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend tegen het ontwerpplan;

  • Belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de termijn naast het beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven