Logo Zeist
Vaststelling Wijzigingsplan Oranje Nassaulaan 2

Bekendmaking

Het college van de gemeente Zeist heeft in zijn vergadering van 20 maart besloten tot een wijziging van het bestemmingsplan ‘Hoge Dennen – Kerckebosch’, conform artikel 25, lid 1 van dat plan. De wijziging betreft de locatie Oranje Nassaulaan 2 te Zeist (Kerchebosch). De wijziging maakt de bouw van een appartementencomplex op het perceel mogelijk.

Terinzagelegging

Het besluit ligt vanaf donderdag 12 april gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van de gemeente ((openingstijden: ma. t/m wo. 08.00–15.00 uur, do. 12.00–20.00 uur en vr. 08.00–12.30 uur)). De stukken zijn ook in te zien op www.zeist.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Op grond van artikel 8.2 Wro kunnen, gedurende de termijn van terinzagelegging van het besluit, degene die zienswijzen bij de gemeente kenbaar heeft gemaakt en de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zienswijzen bij de gemeente naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroep, het vaststellingsbesluit de dag na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Dit kan worden tegengegaan door gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (adres: zie boven). Dan treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en/of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven