Logo West Maas en Waal
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Waalbandijk 68a te Beneden-Leeuwen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente West Maas en Waal maken bekend dat ze het voornemen heeft om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Het verplaatsen van de woonboot gelegen op het adres Waalbandijk 68a te Beneden-Leeuwen.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 12 april 2012 zes weken inzien bij de Centrale balie van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente West Maas en Waal, Postbus 1 6658 ZG Beneden Leeuwen.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer P. van Mil van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Het ontwerpbesluit is in te zien http://www.westmaasenwaal.nl/Wonen-en-Leven/Bouwen-en-Wonen/Ruimtelijke-plannen/Afwijkingsbesluiten.htm

Op basis van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening is middels het afsluiten van een overeenkomst de economische haalbaarheid van de plannen aangetoond. Een zakelijk beschrijving van de inhoud van deze overeenkomsten ligt vanaf 12 april 2012 gedurende zes weken ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomsten en de zakelijke beschrijvingen van de inhoud van deze overeenkomsten kunnen geen bezwaren of zienswijzen worden ingediend.

Beneden-Leeuwen, 11 april 2012

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal, de secretaris, P.G. Arissen.

De burgemeester, Th.A.M. Steenkamp.

Naar boven