Logo Olst-Wijhe
Vastgesteld bestemmingsplan Noorder Koeslag, partiële herziening plankaart 2011

Het bestemmingsplan Noorder Koeslag, partiële herziening plankaart 2011 is op 2 april 2012 door de gemeenteraad vastgesteld. Met het bestemmingsplan worden, voor een aantal woonvelden, de in het bestemmingsplan Noorder Koeslag voorgeschreven goot- en nokhoogtes aangepast.

Het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 12 april 2012 tot en met 24 mei 2012 ter inzage bij ons klantcontactcentrum, op de locaties in Wijhe (Raadhuisplein 1) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan is ook te raadplegen op de gemeentelijke website www.olst-wijhe.nl.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven