Logo Goedereede
Bekendmaking ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan ‘Welgelegen 2012’ te Ouddorp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goedereede maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan voor het gebied ‘Welgelegen 2012’ te Ouddorp ter inzage legt.

Ontwerpbestemmingsplan

Het gebied waarop het nieuwe bestemmingsplan betrekking heeft, maakt onderdeel uit van de nieuwe woonwijk Welgelegen. Het betreft hier de aanpassing van enkele kavels in de zuidwest hoek van het gebied, gelegen nabij de Havenweg en Waterweg.

Op 24 juni 2011 is de eerste paal geslagen voor het woningbouwproject Welgelegen aan de zuidzijde van Ouddorp. Inmiddels is gebleken dat vanwege de vraag naar specifieke woningen het woningbouwprogramma op onderdelen dient te worden aangepast. Deze aanpassingen hebben betrekking op de als derde fase te realiseren woningen.

In verband met bovenstaande liggen de hierna te noemen bescheiden met ingang van 16 april 2012 tot en met 27 mei 2012 gedurende een periode van 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor een ieder ter inzage bij de Publieksbalie, Tramlijnweg 2, 3252 BR Goedereede.

Gemelde stukken zijn in voornoemde periode tevens te raadplegen via de gemeentelijke website: www.goedereede.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het betreft:

  • ontwerpbestemmingsplan ‘Welgelegen 2012’;

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze ten aanzien van bovenstaande schriftelijk en/of mondeling (na afspraak met het cluster RO van de gemeente Goedereede) kenbaar maken. Inspraakreacties ten aanzien van het voorontwerpbestemmingsplan dienen gericht te worden aan de raad van de gemeente Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp.

Voor meer informatie over de vooraankondiging kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Goedereede (0187-491500).

Goedereede, 3 april 2012

Naar boven