Logo Goedereede
Bestemmingsplan Toppershoedje vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het:

Bestemmingsplan Toppershoedje

op 29 maart 2012 door de gemeenteraad is vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt daarom met ingang van 16 april 2012 voor de duur van zes weken, dus tot en met 27 mei 2012, voor eenieder tijdens de openingstijden van het gemeentehuis Goedereede bij de publieksbalie ter inzage. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is het kwaliteitsverbeteringsplan dat is opgesteld voor RCN Het Toppershoedje. Dit plan gaat ondermeer uit van een gedeeltelijke herinrichting van het bestaande terrein en een beperkte uitbreiding aan zowel de west- als oostkant. Omdat de ontwikkeling niet past in het geldende bestemmingsplan wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis tijdens werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 uur – 16.00 uur. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Tevens is het bestemmingsplan digitaal te raadplegen op de website van de gemeente vanaf 16 april 2012 tot en met 27 mei 2012, www.goedereede.nl onder actueel → terinzagelegging, alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 27 mei 2012 kan beroep tegen het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben kunnen indienen;

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Naar boven