Logo Westerveld
Kennisgeving ontwerp beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Gemeente Westerveld maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een vergunning te weigeren:

Voor: tijdelijk bewonen bijgebouw gedurende 3 tot 5 jaar

Activiteiten: handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Locatie: Egginkstraat 31, Uffelte

Zaaknummer: 9949

Inzage

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 april 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Diever. De beschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 09:00 uur tot 12:30 uur en van 13:30 uur tot 16:00 uur op dinsdagavond in de even weken tot 19:00 uur.

De ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal in te zien op de website van de gemeente Westerveld, www.gemeentewesterveld.nl onder actueel/stukken ter inzage.

Zienswijzen

Iedereen kan binnen de genoemde termijn schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Gemeente Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Voor nadere informatie dan wel het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de gemeente via telefoonnummer 14 0521 tussen 09:00 en 12:30 uur.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven