Logo Dronten
Ontwerp uitwerkingsplan De Gilden Waterrand De Smederij, artikel 3.6. lid b Wro

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan ‘Dronten – De Gilden Waterrand De Smederij (1016)’ ter inzage ligt. Het plangebied van dit uitwerkingsplan ligt in fase 2 van de nieuwe woonwijk De Gilden en maakt woningbouw mogelijk. Het ontwerp uitwerkingsplan wordt als volgt begrensd:

  • aan de noord- en oostzijde door gerealiseerde en nog te realiseren woningen in fase 2 van De Gilden;

  • aan de zuidzijde door de wateras en de toekomstige derde fase van De Gilden, Het Palet;

  • aan de westzijde door nog uit te geven kavels en de Rendiertocht.

U kunt de desbetreffende stukken van 12 april 2012 tot en met 23 mei 2012 (6 weken) tijdens openingstijden inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het gehele plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van de gemeente Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met dhr. E. Heldoorn, tel: 0321-388 215.

Na vaststelling van het uitwerkingsplan door het college ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.

Dronten, 11 april 2012

Het college van Dronten, secretaris, R. Kool.

Burgemeester, A.B.L. de Jonge.

Naar boven