Logo Reimerswaal
Vaststelling 30ste wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied’

Algemeen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij op 3 april 2012 hebben besloten het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ te wijzigen met toepassing van artikel 3.6, lid 1, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening. Met dit wijzigingsplan wordt een agrarisch bouwvlak met een oppervlakte van 1 hectare geprojecteerd op het perceel kadastraal bekend gemeente Waarde, sectie E, nummer 1022, plaatselijk bekend als Nolleweg 1A in Waarde.

Het ontwerp van het wijzigingsplan heeft van 6 oktober 2011 tot en met 16 november 2011 voor eenieder ter inzage gelegen. Er is één zienswijze op het ontwerp van het wijzigingsplan gekomen. Het vastgestelde wijzigingsplan is ten opzichte van het ontwerp niet gewijzigd.

Van donderdag 12 april 2012 tot en met woensdag 23 mei 2012 ligt het besluit, samen met de hierop betrekking hebbende stukken ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 uur tot 14.00 uur, op vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. Zo’n afspraak kunt u maken via het algemene telefoonnummer 0113-395000.

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan en de onderliggende stukken ook via het internet inzien. Daartoe raadpleegt u www.reimerswaal.nl, vervolgens kiest u aan de rechterzijde onder ‘Snel naar‘ voor ‘Bestemmings- en ruimtelijke plannen’. Vervolgens vindt u de stukken door op ‘Bestemmingsplannen Buitengebied’ en ‘Wijzigingen Bestemmingsplan Buitengebied’ te klikken.

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Omdat het wijzigingsplan ten opzichte van het ontwerp geen wijzigingen zijn doorgevoerd, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zienswijzen tegen het ontwerp van het wijzigingsplan in te dienen, beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Contactpersoon

Voor eventueel gewenste nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Driesprong van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0113-395000.

Kruiningen, 11 april 2012

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal, J. Gideonse, Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling.

Naar boven