Logo Vaals
Ontwerpbestemmingsplan Rijksweg 104c te Lemiers

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor het realiseren van 16 prefab garageboxen op het perceel Rijksweg 104c te Lemiers. Tevens is het gebruik van de bestaande loods voor opslag- en stallingsdoeleinden planologisch geregeld.

Ligging van het plangebied

Het plangebied betreft het voormalige parkeerterrein van antiekhal Lemiers, achter de woningen aan de Rijksweg 104 en 104a, aan de rand van de kern Lemiers.

Wettelijk vooroverleg

Het wettelijk vooroverleg is noodzakelijk indien er belangen in het geding zijn van overheids- en andere instanties. Het voeren van vooroverleg achten wij wegens het ontbreken van nieuwe belangen voor dit plan niet noodzakelijk.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf maandag 9 april 2012 voor de duur van 6 weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00–12:00 uur. Op andere dan genoemde tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak met de afdeling Ruimte cluster VROM. Tevens kunt u de bescheiden raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze sturen naar de gemeente Vaals, t.a.v. de afdeling Ruimte, postbus 450, 6290 AL Vaals, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Rijksweg 104C te Lemiers’. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw S. Pieters afdeling Ruimte, cluster VROM via telefoonnummer 043-3068590.

Naar boven