Logo Etten-Leur
Ontwerpomgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit kantoor Pottenbakkerstraat

Burgemeester en wethouders van Etten-Leur hebben het voornemen om aan Techno Group bv, p.a Bisschopsmolenstraat 52a, Etten-Leur een omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit als bedoeld in artikel 2.12 lid 1, onderdeel a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen voor de bouw van een nieuw bedrijfspand op het perceel kadastraal bekend sectie M nr. 2049 (ged.) gelegen aan de Pottenbakkerstraat 41.

Het bedrijfspand bestaat grotendeels uit kantoor; dit is in strijd met de planregels van het geldend bestemmingsplan.

Het ontwerpbesluit, de aanvraag omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing liggen tijdens de openingstijden vanaf donderdag 12 april tot en met woensdag 23 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage in het informatiecentrum in het Stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. De stukken kunnen ook worden ingezien op de gemeentelijke website: www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven → Ruimtelijke plannen → Kantoor Pottenbakkerstraat.

Gedurende voornoemde termijn kan eenieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Etten-Leur, postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur. Tevens kan eenieder gedurende diezelfde zes weken mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingediend (076-502 4431).

Etten-Leur, 11 april 2012

Naar boven