Logo Aa en Hunze
Ontwerpbesluit hogere grenswaarde wegverkeerslawaai ‘MFC Gasselternijveen’

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 85 van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde wegverkeerslawaai vast te stellen voor het in ontwikkeling zijnde bestemmingsplan ‘MFC Gasselternijveen’. De hogere grenswaarde die wordt verzocht bedraagt 53 dB.

Aangezien geen (gewenste) mogelijkheden bestaan om aan de bron dan wel in de overdrachtsfeer doelmatige maatregelen te treffen waardoor de voorkeursgrenswaarde kan worden gehaald, zal het college van burgemeester en wethouders de grenswaarde vanwege wegverkeerslawaai vaststellen op bovengenoemde waarde.

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 12 april 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Naar keuze kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen inbrengen op het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 93, 9460 AB Gieten. Indien u mondeling zienswijzen wilt inbrengen kunt u contact opnemen met dhr. P.L. Beeftink, tel. bereikbaar onder nummer 0592-267836.

Voor de realisatie van het MFC Gasselternijveen is de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening toepassing van toepassing verklaard. Dit betekent dat voor alle besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van de realisatie van het Multifunctioneelcentrum (bestemmingsplan, omgevingsvergunning) gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen (zie ook beide andere publicaties).

Naar boven