Logo Aa en Hunze
Ontwerpbeschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure wabo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Bouwen bouwwerk, Slopen bouwwerk, Brandveilig gebruik bouwwerk, gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, Vellen houtopstand

  • Ceresstraat 6, 9514 CA Gasselternijveen, oprichten multifunctioneel centrum

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen van donderdag 12 april 2012 tot en met 23 mei 2012 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Aa en Hunze. Spiekersteeg 1 in Gieten.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze inbrengen met betrekking tot deze ontwerpbeschikking voor het Multifunctioneelcentrum bij de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. De mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht ten overstaan van twee medewerkers op het gemeentehuis te Gieten. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een mondelinge zienswijze in te brengen, dient u dit vooraf, uiterlijk 16 mei 2012, kenbaar te maken. U kunt hiervoor contact opnemen met dhr. H. Kruizinga van de afdeling VROM, tel. (0592) 267831.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Op deze procedure is de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat voor alle besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van de realisatie van het Multifunctioneelcentrum (bestemmingsplan, omgevingsvergunning en hogere grenswaarde wegverkeerslawaai) gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen (zie ook beide andere publicaties).

Naar boven