Logo Aa en Hunze
Ontwerpbestemmingsplan ‘MFC Gasselternijveen’

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het

ontwerpbestemmingsplan ‘MFC Gasselternijveen’,

met bijbehorend ontwerpraadsbesluit en bijlagen, met ingang van 12 april 2012 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis van Aa en Hunze, Spiekersteeg 1 te Gieten. Ook is het ontwerpbestemmingsplan MFC Gasselternijveen met bijbehorend ontwerp raadsbesluit digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder het kopje ‘bestemmingsplannen’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied gelegen tussen Ceresstraat, Burg. Gaarlandtlaan, Tjalkstraat, Schoenerstraat te Gasselternjveen en wordt opgesteld in verband met de realisatie van een Multifunctioneelcentrum. Het bestemmingsplan voorziet voor dit gebied in de nieuwe planologische regeling.

Dit ontwerpbestemmingsplan is een vervolg op het voorontwerpbestemmingsplan ‘MFC Gasselternijveen’ dat vanaf 2 februari 2012 ter inzage heeft gelegen. Het ontwerpbestemmingsplan MFC Gasselternijveen is naar aanleiding van inspraak- en overlegreacties niet gewijzigd ten opzichte van het voorontwerp.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze inbrengen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan MFC Gasselternijveen bij de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. De mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht ten overstaan van twee medewerkers bij het gemeentehuis te Gieten. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een mondelinge zienswijze in te brengen, dient u dit vooraf, uiterlijk 16 mei 2012, kenbaar te maken. U kunt hiervoor contact opnemen met mevr. J. ten Cate van de afdeling VROM, tel. (0592) 267814 of bij haar afwezigheid (0592) 267793.

Op deze procedure is de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat voor alle besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van de realisatie van het Multifunctioneelcentrum (bestemmingsplan, omgevingsvergunning en hogere grenswaarde wegverkeerslawaai) gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen (zie ook beide andere publicaties).

Naar boven