Logo Ameland
Verleende omgevingsvergunning met uitgebreide procedure, Duinlandsweg ong. te Buren – Ameland

Burgemeester en wethouders van Ameland maken, ingevolge artikel 3:44 van de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend. Het ontwerpbesluit voor het verlenen van onderstaande omgevingsvergunning heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn is er één zienswijze ingebracht. Het college heeft de volgende omgevingsvergunning verleend:

  • Het bouwen van een bouwwerk, zijnde een buitenrijbak voor paarden

  • Het uitvoeren van een werk of werkzaamheden (aanleggen)

  • Het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan

De locatie is gelegen aan de Duinlandsweg (ongenummerd) te Buren Ameland, kadastraal bekend gemeente Nes, sectie D, nummer 247 (23-05-2012).

Beroep

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt tot de datum die achter de vergunning vermeld staat ter inzage bij het loket Vergunningen en Toezicht. Tot uiterlijk deze datum kan door een belanghebbende, die tijdig een zienswijze heeft ingebracht en de belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Leeuwarden, sector bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. U kunt de vergunning met bijlagen ook vinden op www.ameland.nl. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Vergunningen en Toezicht via telefoonnummer (0519) 555 555.

Naar boven