Logo Tynaarlo
Wijzigingsplan Tienelsweg 25 te Zuidlaren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 3 april 2012 het wijzigingsplan ‘Buitengebied Zuidlaren, 1e gedeeltelijke wijziging 2012’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Kom het uitwerkingsplan even inzien!

Het besluit tot vaststelling en het wijzigingsplan ‘Buitengebied Zuidlaren, 1e gedeeltelijke wijziging 2012’ liggen met ingang van vrijdag 13 april 2012 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries. Het wijzigingsplan kan in die periode worden ingezien op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur, op woensdag van 08.30 tot 17.00 uur, op donderdag van 08.30 tot 19.00 uur en buiten kantooruren op telefonische afspraak.

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht en een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Het beroepschrift kan men richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid & Projecten, team Fysiek Beleid, telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven