Logo Amersfoort
Bestemmingsplan Verzetsplein onherroepelijk

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan ‘Verzetplein’ maakt het mogelijk een woongebouw met 15 appartementen op te richten, bestaande uit vier bouwlagen. Het plangebied ligt in het centrale deel van de wijk Rustenburg ten noorden van de Van Randwijcklaan. Hogere grenswaarden Wgh zijn verleend voor drie appartementen vanwege het verkeerslawaai van de Van Randwijcklaan.

Gevoerde procedure

De gemeenteraad van Amersfoort heeft op 7 februari 2012 het bestemmingsplan ‘Verzetsplein’ gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en het besluit hogere grenswaarden hebben van 16 februari tot en met 30 maart 2012 ter inzage gelegen waarbij beroep kon worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Van deze gelegenheid is geen gebruik gemaakt. Daarmee zijn het bestemmingsplan en het besluit hogere grenswaarden onherroepelijk.

Het bestemmingplan ligt vanaf heden voor eenieder ter inzage bij de Informatiebalie in de centrale hal van het stadhuis aan het Stadhuisplein 1. De openingstijden zijn op werkdagen van 9.00–17.00 uur. Het bestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven