Logo Sittard-Geleen
Voorbereidingsbesluit Dobbelsteen (centrum Sittard)

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen bekend dat de gemeenteraad heeft besloten te verklaren dat ter uitvoering van het structuurplan ‘Zitterd Revisited’ een bestemmingsplan wordt voorbereid. Het gebied waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt wordt globaal begrensd door de achterzijde van de panden gelegen aan de Voorstad en door de Haspelsestraat, de Linde en de Rijksweg Noord te Sittard, een en ander zoals in gele kleur aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening.

De gemeenteraad heeft besloten dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt de dag na bekendmaking. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 12 april 2012.

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 12 april 2012 ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, op donderdag van 17.00 tot 19.00 uur en van maandag t/m donderdag van 12.00 tot 17.00 uur op afspraak, Markt 1 te Geleen.

Tevens is het voorbereidingsbesluit bekendgemaakt en in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.1883.dobbelsteen.vbb2.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

11 april 2012

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven