Logo Westvoorne
Kennisgeving Omgevingsvergunning Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken bekend dat zij via de procedure van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • d.d. 20 maart 2012, verzonden d.d. 3 april 2012, het bouwen van 30 seniorenappartementen met bijbehorende voorzieningen op het perceel Leemerhof 1 t/m 30 in Oostvoorne (voorheen adres Rialaan 51).

Ter inzage en beroepsclausule

Beroep kan worden ingesteld binnen 6 weken na de dag van verzending van dit besluit. Het beroepschrift moet worden gericht aan de rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Indiening van een beroepschrift heeft geen invloed op de inwerkingtreding van het besluit. Indieners van een beroepschrift kunnen hiervoor een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit;

  • adviseurs die advies hebben uitgebracht over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt gedurende de beroepstermijn ter inzage in het gemeentehuis. De stukken zijn tijdens openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en woensdagmiddag van 13.30 tot 18.30 uur) in te zien bij de front-office van de sector Grondgebied.

Rockanje, 11 april 2012

Naar boven