Logo Lisse
Ontwerpparaplubestemmingsplan geluidzone

Het college van Lisse maakt bekend dat in verband met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpparaplubestemmingsplan geluidzone betonmortelcentrale van betonmortelbedrijven Cementbouw te Hillegom ter inzage ligt.

Het college van Lisse heeft een ontwerpparaplubestemmingsplan opgesteld  voor de gedeeltelijke herziening van het Bedrijventerreinen Lisse. Dit betekent dat in het bestemmingsplan een aanvullende regeling komt voor de geluidzone .

Inzagetermijn

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 13 april tot en met 24 mei 2012 voor eenieder ter inzage bij de Gemeentewinkel. Het plan is ook te raadplegen op www.lisse.nl onder inwoners/ruimtelijke plannen/bestemmingsplannen. U vindt het plan daarnaast op www.ruimtelijkeplannen.nl

Indienen zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kunt u uw zienswijze digitaal, schriftelijk of mondeling indienen bij burgemeester en wethouders. Voor de digitale reactie gaat u naar www.lisse.nl. Onder inwoners/ruimtelijke plannen staat de digitale inspraakmogelijkheid. Een schriftelijke reactie stuurt u naar Postbus 200, 2160 AE  Lisse. Wilt u mondeling reageren, maak dan een afspraak met mevrouw R. van de Nes via telefoonnummer (0252) 433 222.

Naar boven