Logo Dalfsen
‘Ontwerp 4e herziening Bestemmingsplan ‘Nieuwleusen 2007, actualisering’

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ligt met ingang van 11 april 2012 tot en met 22 mei 2012 gedurende zes weken bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen en in het servicepunt in Nieuwleusen voor eenieder ter inzage:

  • het ontwerp 4e herziening Bestemmingsplan ‘Nieuwleusen 2007, actualisering’.

    Het plan heeft betrekking op de ontwikkeling van:

    • De realisering van een therapeutisch centrum aan de noordzijde van het gezondheidcentrum in Nieuwleusen (tussen de Wieken de Burg. Backxlaan);

    • Het uitbreiden van de kleedaccommodatie van Union SV en het bouwen van een ballenhok en een opslagloods op het sportcomplex aan de Kon. Julianalaan;

    • Het uitbreiden van de bakkerij aan de Den Hulst nr. 58 met een lunchroom;

    • Het bestemmen van het voormalige kantoorgebouw Burg. van Haersoltestraat nr. 41 tot woning;

    • Het bestemmen van het pand Meeleweg 4 tot bedrijfswoning.

Eenieder kan gedurende genoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij mevrouw J. Klink, telefoon (0529) 48 82 97. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijze betrekking heeft.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Dalfsen, 10 april 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven