Logo Alphen-Chaam
Verleende omgevingsvergunning Galderseweg 79 te Galder

Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam maken bekend dat bij besluit van 13 maart 2012, uitgereikt op 15 maart 2012, een omgevingsvergunning is verleend voor het verbouwen van een schuur aan de Galderseweg 79 te Galder tot woning. Voor het verlenen van de omgevingsvergunning heeft de gemeenteraad een verklaring van geen bedenkingen afgegeven. Het ontwerpbesluit en de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen hebben gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage gelegen, binnen welke periode geen zienswijzen zijn ingekomen.

De verleende omgevingsvergunning en alle daarbij behorende stukken kunnen op telefonische afspraak worden ingezien op het gemeentekantoor te Alphen.

Tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning staat voor belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht, tot en met 26 april 2012 beroep open bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Breda (postbus 90006, 4800 PA Breda). Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien onverwijlde spoed dat vereist gelet op de betrokken belangen, dan kan gelijktijdig met of na het indienen van een beroepschrift om een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Naar boven