Logo Woerden
Ontwerpbestemmingsplan Defensie-eiland (art. 3.8 Wro)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 12 april het ontwerpbestemmingsplan voor zes weken ter inzage ligt tot en met 23 mei. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Doel

Het voormalige Defensie-eiland (Wilhelminaweg 146) in Woerden zal worden herontwikkeld. Doel is om het voormalige militaire terrein te herontwikkelen tot een hoogwaardig deel van de binnenstad van Woerden met het hoofdaccent op wonen. De Wasserij met schoorsteen en enkele andere karakteristieke gebouwen blijven staan. In totaal worden maximaal 243 woningen en culturele voorzieningen gerealiseerd.

Ontwerpbestemmingsplan inzien

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken inzien in de koepel van het stadhuis (Blekerijlaan 14, Woerden). Daarnaast is het bestemmingsplan in te zien bij het omgevingsloket in het stadhuis (op afspraak), op www.woerden.nl (onder wonen en leven) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Schriftelijke zienswijzen

In de genoemde periode kunt u schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Defensie-eiland', indienen bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. afdeling Ruimte

Postbus 45

3440 AA Woerden

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lindeman via telefoonnummer 0348-428642. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

Naar boven