Logo Nederweert
Aanvullende structuurvisie nieuwe bebouwing in het buitengebied, 1e wijziging

De gewijzigde aanvullende Structuurvisie nieuwe bebouwing in het buitengebied en de gewijzigde nota Kwaliteitsbijdrages liggen ter inzage. De structuurvisie en nota kwaliteitsbijdrages zijn een vertaling van het provinciale Limburgs Kwaliteitsmenu en bevatten beleid ten aanzien van nieuwe bebouwing van het buitengebied (o.a. uitbreiding van niet-agrarische bedrijven, nieuwvestiging van toerisme en recreatie, uitbreiding van bedrijventerrein en woonwijken) en compensatie daarvan in kwaliteitsverbeteringen, zoals de aanleg van nieuwe natuur, verbetering van het landschap of sloop van bebouwing. De BOM+ regeling voor agrarische bedrijven in de nota kwaliteitsbijdrages is gewijzigd..

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 13 april 2012 tot en met 24 mei 2012 bij de centrale klantenbalie of op afspraak. De centrale klantenbalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.30 tot 19.00 uur. De stukken zijn ook te downloaden via de gemeentelijke website (www.nederweert.nl) en www.ruimtelijkeplannen.nl

Voor meer informatie kunt u op maandag, dinsdag en donderdag contact opnemen met mevrouw Philips (0495-677232) van team Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven