Logo Renkum
Ontwerpbestemmingsplan Munninghofflaan e.o., 2012

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Munninghofflaan e.o., 2012 met ingang van woensdag 11 april 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Oosterbeek en de bibliotheek te Oosterbeek.

Daarnaast is het plan in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0274.bp0130ob-on01 en op de gemeentelijke website www.renkum.nl/bestemmingsplannen. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://intercontent.renkum.nl/ro/plannen/NL.IMRO.0274.bp0130ob-/NL.IMRO.0274.bp0130ob-on01.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het nu braakliggende perceel aan de Munninghofflaan 1 te Oosterbeek, te weten de locatie van de voormalige dependance van de Bernulphusschool. Hier worden 14 appartementen gerealiseerd in twee aan elkaar gekoppelde, noord-zuid gelegen, gebouwen van respectievelijk 2 bouwlagen (maximaal 7 meter hoog) aan de westzijde van het terrein en drie bouwlagen (maximaal 10 meter hoog) aan de oostzijde van het terrein. Deze gebouwen krijgen de bestemming ‘Wonen’. Verder worden in het bestemmingsplan delen van de wegen Munninghofflaan, Oude Kloostertuin, Pastoor Bruggemanlaan en Utrechtseweg (parallel aan en ten zuiden van de Albert Heijn) opgenomen. Deze wegen krijgen de bestemming ‘Verkeer’ zoals zij dit ook in de huidige bestemmingsplannen hebben. Met het opnemen van delen van deze wegen in het nieuwe bestemmingsplan worden enkele restdelen van drie oude bestemmingsplannen vervangen.

Gedurende genoemde termijn kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u tijdig, dat wil zeggen bij voorkeur minimaal een week voor afloop van de termijn, een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling ROM, telefoon (026) 33 48 493.

De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

Naar boven