Logo Boarnsterhim
Ontwerpbestemmingsplan ‘Lytse Doarpen, herzieningsplan overgangsrecht’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan ‘Lytse Doarpen, herzieningsplan overgangsrecht’ met bijbehorende stukken vanaf woensdag 11 april 2012 tot en met dinsdag 22 mei 2012 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.boarnsterhim.nl (onder Wonen en LevenBestemmingsplannen/Algemeen).

Het voorliggende bestemmingsplan is een herziening van het overgangsrecht van het bestemmingsplan ‘Lytse Doarpen’ (artikel 39), het bestemmingsplan dat betrekking heeft op de kernen Dearsum, Friens, Idaerd, Poppenwier, Raerd, Reduzum, Warstiens en Warten. In het bestemmingsplan ‘Lytse Doarpen’ is het overgangsrecht niet conform artikel 3.2.1 en 3.2.2 Bro opgenomen. Deze omissie wordt nu in voorliggend bestemmingsplan hersteld.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar de gemeenteraad van Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA te Grou.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw N. de Visser-de Vries van de afdeling Beleidsontwikkeling en Projecten op telefoonnummer 0566-629 325.

Naar boven