Logo Heerlen
Bestemmingplan Multifunctionele Accommodatie Bekkerveld (MAB)

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken ingevolge artikel 3.8 van de

Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 12 april 2012 gedurende een termijn van zes weken, het ontwerp van het bestemmingsplan MAB (identificatienummer: NL.IMRO.0917.BP030300W000002-0301) voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan MAB ziet toe op de oprichting van een multifunctionele accommodatie op het sportpark Aarveld aan de Burgemeester Waszinkstraat te Heerlen. Binnen deze accommodatie worden maatschappelijke, sociaal culturele en sportvoorzieningen gebundeld. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Burgemeester Waszinkstraat aan de noordzijde, de Benzenraderweg aan de oostzijde, het terrein van Scouting Bekkerveld aan de zuidzijde en de voetbalvelden van RKSV Bekkerveld aan de westzijde.

Het bestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van de gemeente Heerlen, Stadhuis, Geleenstraat 27, balie 16-17-18. Openingstijden: werkdagen van 8.30 tot 14.00 uur, donderdag tot 20.00 uur.

Van 1 april t/m 30 juni 2012 is de publiekshal ook op woensdagmiddag open, tussen 14.30-17.00 uur. Voor het inzien van het bestemmingsplan moet u altijd een afspraak maken. U kunt op www.heerlen.nl/online-afspraak bekijken hoe u een afspraak maakt, of u belt met 14 045 voor het maken van een afspraak.

Het ontwerp van het bestemmingsplan (inclusief de bronbestanden) kan tevens, gedurende de periode van terinzagelegging, digitaal worden ingezien via de gemeentelijke website, via de pagina www.ruimtelijkeplannen.heerlen.nl .

Het bestemmingsplan plan is tevens in te zien via het landelijke portaal www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerlen. Het is niet mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de raad van de gemeente Heerlen, ter attentie van de afdeling Stadsplanning, Postbus 1, 6400 AA te Heerlen.

Een inloopavond waarop mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht, wordt gehouden op 25 april 2012 in het gemeentehuis van Heerlen van 17.30 uur tot 19.00 uur (Romeinenzaal), ingang aan het Raadhuisplein 1 te Heerlen.

Indien u van de gelegenheid gebruik wilt maken om op deze avond een mondelinge zienswijze in te dienen dient u vóór 21 april 2012 contact op te nemen met de heer Cremers van de afdeling Stadsplanning, telefoonnummer: 045-5604236. Ook voor vragen omtrent de bestemmingsplanprocedure kunt u gebruikmaken van dit telefoonnummer.

Naar boven