Logo Westland
Bekendmaking Vaststelling uitwerkingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westland maken ingevolge artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 23 maart 2012 hebben vastgesteld:

het uitwerkingsplan ‘Tuinveld fase 2b te 's-Gravenzande‘ (NL.IMRO.1783.UP0000010-VAST).

Het uitwerkingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van vrijdag 13 april 2012 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage.

Het uitwerkingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het eerder ter inzage gelegde ontwerp daarvan. De wijzigingen staan aangegeven in de Staat van wijzigingen die onderdeel uitmaakt van het besluit van het college.

Het uitwerkingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor woningen binnen het plangebied met bijbehorende voorzieningen zoals openbare ruimten en nutsvoorzieningen, als mede water en groen te realiseren. Het plangebied omvat de uitwerking van het tweede deel van fase twee (2b) van het bestemmingsplangebied 'Tuinveld' en wordt globaal begrensd door de Parallelweg aan de westzijde, de Boerenlaan aan de noord-en oostzijde en de bestaande bebouwing aan de Hoflaan in het zuiden.

Inzien besluit

Binnen de genoemde termijn is het uitwerkingsplan met de hierbij behorende stukken beschikbaar gesteld op www.gemeentewestland.nl/ruimtelijkeplannen.

Het uitwerkingsplan is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het uitwerkingsplan met de hierbij behorende stukken kan tevens worden ingezien bij het omgevingsloket in het gemeentekantoor te 's-Gravenzande (Van Geeststraat 1).

Openingstijden:

  • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

  • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

Beroep instellen

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de vaststelling van het uitwerkingsplan in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerp uitwerkingsplan hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

  • bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die het college bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde afdeling.

Het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Westland, 12 april 2012

Burgemeester en wethouders van Westland, de secretaris, M. van Beek.

De burgemeester, J. van der Tak.

Naar boven