Logo Bergen op Zoom
Ontwerp-Omgevingsvergunning Bouwplan Essent, Calandweg 5, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat zij op grond van artikel 2.12. eerste lid onderdeel a, sub 3 van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (Wabo) en overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht jo. artikel 6.14 van het Besluit Omgevingsrecht voornemens is de omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwplan van Essent, Calandweg 5, Bergen op Zoom. Het betreft het oprichten van een ketelhuis stadsverwarming.

De ontwerp-omgevingsvergunning, het ontwerpbesluit hogere waarde en bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 april 2012 gedurende 6 weken ter inzage tijdens kantooruren in het Stadskantoor, J. Obrechtlaan 4, Bergen op Zoom. De stukken zijn tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl. Het bestemmingsplan is ook beschikbaar via de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl/NL.IMRO.0748.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging, zoals hiervoor genoemd, kan iedereen schriftelijk danwel mondeling zijn zienswijze omtrent het voornemen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom. Indien u mondeling zienswijzen wenst in te brengen kunt u contact opnemen met dhr. Verdonschot tel. 0164-277491 of dhr. J. Cats, tel. 0164-277555.

Bergen op Zoom, 6 april 2012

Naar boven