Logo Baarn
Ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Baarn Centrum’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Baarn maken bekend dat met ingang van dinsdag 10 april 2012 tot en met maandag 21 mei 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Baarn Centrum’ voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud van het bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Baarn Centrum’ is een facet-herziening in de vorm van een aangepaste regeling in het bestemmingsplan Baarn Centrum voor panden waarbij de niet-woonfunctie op verdieping plaatsvindt. De regeling voorziet in een planologische wijziging van het gebruik van de verdieping voor een aantal panden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Baarn Centrum’ met de daarbij behorende stukken ligt van dinsdag 10 april tot en met 21 mei 2012 ter inzage in het gemeentehuis, Stationsweg 18 te Baarn, bij de balie Frontoffice. Frontoffice is iedere werkdag geopend tussen 8.30 en 12.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Baarn Centrum’ is digitaal raadpleegbaar via www.baarn.nl via de snelkeuze bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl, via planidentificatienummer NL.IMRO.0308.000029-ON1.

Wilt u een zienswijze indienen?

Gedurende de termijn van terinzagelegging, kan een ieder:

  • schriftelijk zijn zienswijze op het genoemde ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Baarn, postbus 1003, 3740 BA Baarn;

  • mondeling een zienswijze geven op het ontwerpbestemmingsplan door contact op te nemen met mevrouw E. Nelissen tel. 035-5481782 of de heer J.H. Timmerman tel. 035-5481 729

De verdere procedure

Nadat de termijn voor het indienen van zienswijzen is verstreken wordt bekeken of naar aanleiding van de ingediende zienswijzen het plan aangepast dient te worden. De gemeenteraad neemt een besluit over de beantwoording van de ingediende zienswijzen en over het vaststellen van het bestemmingsplan. Nadat het vastgestelde bestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen voor beroep treedt het in werking. Indien geen beroep wordt ingesteld is daarmee de procedure afgerond.

Naar boven