Logo Winterswijk
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Groenloseweg 63’ en besluit hogere grenswaarden wegverkeerlawaai

De raad van de gemeente Winterswijk heeft in zijn vergadering van 29 maart 2012 het bestemmingsplan ‘Groenloseweg 63’ vastgesteld.

Het projectgebied ligt in de bebouwde kom van Winterswijk. Aan de noordzijde bevindt zich de Groenloseweg en aan de zuidzijde de Haitsma Mulierweg en de Delistraat. Directe aanleiding voor dit bestemmingsplan is het voornemen om op beoogd perceel twee appartementen mogelijk te maken.

Het bestemmingsplan ‘Groenloseweg 63’ en het besluit hogere grenswaarden wegverkeerlawaai liggen gedurende zes weken, met ingang van woensdag 11 april 2012, bij de receptie van het gemeentekantoor ter inzage. Het bestemmingsplan en bijbehorend raadsbesluit zijn ook digitaal in te zien via onze website: www.winterswijk.nl / wonen en leven / ruimtelijke ordening / deelplannen kom. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via het webadres: www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende zes weken, met ingang van donderdag 12 april 2012 tot en met woensdag 23 mei 2012, kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door:

  • degene die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dát verzoek is beslist. Het beroepschrift tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kunt u in tweevoud sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te Den Haag.

Gedurende genoemde termijn, met ingang van donderdag 12 april 2012 tot en met woensdag 23 mei 2012, kan tegen het besluit hogere grenswaarden door belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad en belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven