Logo Leiderdorp
Vaststelling omgevingsvergunning Kastanjelaan 2 en 4, gemeente Leiderdorp

Burgemeester en Wethouders van Leiderdorp maken volgens artikel 3.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij op 3 april 2012 de omgevingsvergunning voor het realiseren van een extra buitenruimte voor het project ‘Bredeschool Oude Dorp’ (in afwijking van het bestemmingsplan) aan de Kastanjelaan 2 en 4 te Leiderdorp (NL.IMRO.0547.OVkastanjelaan2-VG01) ongewijzigd hebben vastgesteld.

De omgevingsvergunning (dossiernummer 2011-0196-OG01) ligt ter inzage van 5 april tot en met 17 mei 2012 ligt elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur ter inzage in het gemeentehuis in Leiderdorp bij de afdeling gemeentewinkel. De omgevingsvergunning ‘Kastanjelaan 2 en 4’ is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.leiderdorp.nl.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden beroep instellen gedurende de termijn van inzage, door het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de Rechtbank te Den Haag, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten; de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden waarop het beroepschrift rust. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie niet redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht. Het besluit blijft gelden tot er beslist is op het beroepschrift. Indien onverwijlde spoed dit vereist kunnen belanghebbende ook, onder voorwaarden van het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Den Haag.

Naar boven