Logo Menterwolde
Voorbereidingsbesluit ‘Plan van uitbreiding van de gemeente Zuidbroek, plan in onderdelen, herziening 1960’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 29 maart 2012 een voorbereidingsbesluit heeft vastgesteld voor:

  • ‘Plan van uitbreiding van de gemeente Zuidbroek, plan in onderdelen, herziening 1960’. Het besluit heeft betrekking op delen van de Spoorstraat, de Pijpstraat, Achter de Wal, het Winschoterdiep, de Kerkstraat en de Klaas Woltjerweg te Zuidbroek.

Het besluit is genomen om ongewenste ontwikkelingen te voorkomen. De gemeenteraad heeft verder bepaald dat het binnen de begrenzingen van het gebied, waarvoor het besluit geldt, het verboden is het (bestaande) gebruik van bouwwerken te wijzigen.

Het voorbereidingsbesluit treedt vanaf de dag van terinzagelegging in werking. Met ingang van 10 april 2012 ligt het besluit en de daarbij behorende tekening voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Kerkstraat 2 te Muntendam. Het besluit is eveneens te raadplegen op de websites www.menterwolde.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven