Logo Ermelo
Vooraankondiging structuurvisieuitwerking Functieverandering

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn een structuurvisieuitwerking Functieverandering op te stellen.

De structuurvisieuitwerking bestrijkt het gehele buitengebied van de gemeente Ermelo.

Deze structuurvisie zal, overeenkomstig artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening, een nadere uitwerking bevatten van de algemene structuurvisie Ermelo 2025. De uitwerking is gericht op de mogelijkheden om (voormalige) agrarische bedrijfsbebouwing een andere bestemming te geven. Ook zal de structuurvisie ingaan op de wijze waarop deze ontwikkelingen mogelijk gemaakt worden.

Tegen het voornemen als zodanig kunt u geen zienswijzen indienen. Er liggen geen stukken ter inzage. Ook zal geen onafhankelijke instantie gevraagd worden om advies over het voornemen tot het voorbereiden van de structuurvisie uit te brengen.

Het ontwerp van de structuurvisie zal binnenkort gedurende zes weken ter inzage worden gelegd. Dit wordt afzonderlijk bekend gemaakt. Tegen het ontwerp van de structuurvisie kan een ieder binnen de dan genoemde termijn zienswijzen indienen.

Ermelo, 11 april 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven