Logo Houten
Bestemmingsplan de Hoon voornemen dat een bestemmingsplan wordt voorbereid op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en mogelijkheid tot inspraak

Besluit ruimtelijke ordening (artikel 1.3.1 Bro)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Houten maken bekend dat voor wijk de Hoon een bestemmingsplan wordt voorbereid. Het plangebied bestaat uit het gebied tussen het Schoneveldsepad, de Rondweg, Beukenhout, Weteringhout en Parkhout.

Er is geen gelegenheid om zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en er wordt tevens geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Wel kunt u reageren op het voorontwerp (zie hieronder).

Waar en wanneer kunt u het voorontwerpbestemmingsplan inzien?

Het plan ligt met ingang van 5 april gedurende vier weken ter inzage in het gemeentehuis van Houten bij de Gemeente Ingang. De Gemeente InGang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00–12.30 uur en op woensdag ook van 16.00-19.00 uur. Het bezoekadres is aan het Onderdoor 25 te Houten. Telefonisch is de gemeente bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30–17.00 uur op (030) 639 26 11. Op dinsdag 24 april wordt bovendien een inloopavond gehouden in de raadszaal. Inloop vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur. Op deze avond kunt u vragen stellen over het voorontwerpbestemmingsplan. Het voorontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website (www.houten.nl).

Wat als u uw mening kenbaar wil maken?

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een reactie over het voorontwerpplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten, Postbus 30, 3990 DA te Houten. Mondelinge reacties kunnen kenbaar gemaakt worden na afspraak met mevrouw N. Keulers van de afdeling Ruimtelijk Beleid. Zij is bereikbaar via het secretariaat van deze afdeling op telefoonnummer 030–63 92 611.

Meer informatie?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt via het algemene nummer van de gemeente (030–63 92 611) contact opnemen met de mevrouw Keulers of de heer Verdenius.

Naar boven