Gemeentelijke coördinatieregeling voor het gebied Noordeinde, Wormerveer

Het college van Burgemeester & wethouders van Zaanstad maakt bekend dat de raad op 15 maart 2012 heeft besloten om de gemeentelijke coördinatieregeling als bedoeld in de artikelen 3.30–3.32 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) toe te passen op het gebied Noordeinde in Wormerveer.

Dit gebied wordt globaal begrensd in het oosten door de Zaan, in het zuiden door de Evertsenstraat, in het westen door een watergang parallel aan de De Ruyterkade en in het noorden door de Ned Benedictweg ((N 514).

Voor dit gebied is woningbouw voorzien. De gemeentelijke coördinatieregeling maakt het mogelijk dat de besluitvorming van het voor dit gebied te maken bestemmingsplan en de verder te nemen besluiten zoals het afgeven van een omgevingsvergunning worden gecoördineerd, incl. de beroepsmogelijkheden.

Tegen het besluit tot toepassing van de gemeentelijke coördinatieregeling van 15 maart 2012 staat geen bezwaar of beroep open.

Het besluit tot toepassing van de gemeentelijke coördinatieregeling is in te zien:

  • bij de balie van Klantcontact Vergunningen, Stadhuis, Stadhuisplein 1000, Zaandam en

  • digitaal via de website van de gemeente, www.zaanstad.nl, Wonen en Leven, Bestemmingsplannen, Bestemmingsplannen.

Voor nadere telefonische informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Planologische kaders, de heer A.A. Koning, tel. 14075.

Zaandam, 4 april 2012

Burgemeester & wethouders van Zaanstad.

Naar boven